100093
Marsipaanit ja sokerimassat
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja. Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina. Täältä löydät lisää ohjeita marsipaanin käsittelyyn.
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
Katso ohjevideoita youtube-kanavaltamme ja tutustu marsipaani- ja sokerimassakoristeiden valmistusohjeisiin
Hurmaavia ideoita juhliin löydät esitteestämme (PDF).
102335
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
100096
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
100095
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
100800
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
100097
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
100094
Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehty makeismassa. Sitä käytetään kakkujen ja leivosten päällystämiseen sekä koristeiden valmistamiseen. Marsipaanista voidaan tehdä myös erilaisia karamelleja.
Marsipaanista on helpompi muotoilla koristeita, kun taas sokerimassa kovettuu nopeasti.
Marsipaania voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät marsipaania kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista. Voit myös pehmittää sitä hieman mikrossa, n. 10 sekuntia puolella teholla. Marsipaania työstettäessä on muistettava pitää työpöytä, kädet ja työskentelyvälineet puhtaina ja kuivina.
101436
Miniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
10041K
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
100102
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
10041P
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
100410
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
10041S
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
10041V
Marsipaaniruusuja käytetään kakkujen ja leivonnaisten koristeina.
104412
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
103737
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
103739
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
104410
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
103738
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
103930
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
102998
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
102924
Sokerimassa on sokerista valmistettu massa, joka soveltuu kakkujen ja leivosten päällystämiseen. Siitä voidaan muotoilla helposti myös koristeita. Sokerimassa kovettuu nopeasti.
Sokerimassaa voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviisti pakattuna. Mikäli säilytät sokerimassaa kylmässä, ota se pehmenemään huoneenlämpöön noin 2 tuntia ennen työskentelyn aloittamista.
102997