Siskonmakkarakeitto

Pannulla rapeaksi paahdetusta siskonmakkarasta ja Sallisen keittovihanneksista syntyy takuulla herkullinen keitto!

Siskonmakkarakeitto keittokasviksista
Aineet
400 g siskonmakkaraa
4 dl Salliselta keittovihanneksia
6 keskikokoista, kiinteää perunaa
1 1/2l vettä
10 kpl Salliselta maustepippuria
4 kpl Salliselta laakerinlehtiä
1 1/2 rkl lihalientä
1 tl suolaa
250 g viherpippurisulatejuustoa

1. Purista siskonmakkarat paistinpannulle ja paloittele ne lastalla muruksi ja paahda rapeaksi.
2. Kuori sekä suikaloi perunat ja laita kaikki paitsi sulatejuusto ja makkaramuru kattilaan. Keitä n. 10 - 15 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
3. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja makkaramuru keittoon ja sekoita varovasti sekaisin.
4. Anna hautua n. 10 min.
5. Koristele tuoreella tai kuivatulla persiljalla.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet