Ainekset | |
---|---|
2 | kuhafilettä (isoa) |
4 rkl | voita |
ripaus | Salliselta kalamaustetta |
4 dl | Salliselta kvinoaa |
1 dl | Salliselta keittomaustetta |
1 tl | suolaa |
2 | tomaattia |
1/2 | kurkku |
150 g | papuja |
1 | punasipuli |
4 | retiisiä |
100 g | Salliselta rusinoita |
6 dl | vettä |
250 g | laktoositonta turkkilaista jugurttia |
1 rkl | juoksevaa hunajaa |
ripaus | suolaa |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | Salliselta kanelia |
1. Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä ja keitä se keittomausteen ja suolan kanssa kypsäksi. Jäähdytä.
2. Kiehauta papuja suolavedessä noin 5 min ja jäähdytä kylmässä vedessä.
3. Sekoita jugurtti, kaneli, hunaja, suola ja sitruunamehu keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan.
4. Pilko kasvikset halutun kokoisiksi palasiksi.
5. Paista kuha voissa ja lisää pinnalle kalamaustetta.
6. Sekoita kasvikset, rusinat ja jäähtynyt kvinoa keskenään varovasti ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
7. Asettele kvinoakasvisseos lautaselle, nosta kala päälle, koristele ja nauti!