Paistettu kuha kvinoalisukkeella

Herkullinen kuha raikkaalla kvinoalisukkeella!

Paistettu kuha kvinoalisukkeella
Ainekset
2 kuhafilettä (isoa)
4 rkl voita
ripaus Salliselta kalamaustetta
4 dl Salliselta kvinoaa
1 dl Salliselta keittomaustetta
1 tl suolaa
2 tomaattia
1/2 kurkku
150 g papuja
1 punasipuli
4 retiisiä
100 g Salliselta rusinoita
6 dl vettä
250 g laktoositonta turkkilaista jugurttia
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl Salliselta kanelia

1. Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä ja keitä se keittomausteen ja suolan kanssa kypsäksi. Jäähdytä.
2. Kiehauta papuja suolavedessä noin 5 min ja jäähdytä kylmässä vedessä.
3. Sekoita jugurtti, kaneli, hunaja, suola ja sitruunamehu keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan. 
4. Pilko kasvikset halutun kokoisiksi palasiksi.
5. Paista kuha voissa ja lisää pinnalle kalamaustetta.
6. Sekoita kasvikset, rusinat ja jäähtynyt kvinoa keskenään varovasti ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
7. Asettele kvinoakasvisseos lautaselle, nosta kala päälle, koristele ja nauti!


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet