Ainekset 4 annosta | |
---|---|
2 dl | vettä |
1 dl | Salliselta kvinoaa |
oliiviöljyä | |
2 | punasipulia |
2 vartta | kevätsipulia |
1 kpl | punaista ja/tai keltaista paprikaa |
1 kpl | parsakaali |
1/4 | punakaali |
100 g | lehtikaalia |
65 g | baby pinaattia |
10 kpl | kirsikkatomaatteja |
sitruunanmehua | |
Salliselta mustapippurirouhetta | |
suolaa | |
vesimelonia | |
Salliselta salaattimixiä |
1. Huuhtele kvinoa huolellisesti ja keitä kypsäksi suolavedessä. Anna jäähtyä.
2. Huuhtele ja paloittele kasvikset.
3. Paista oliiviöljyssä ensin sipulit ja paprika. Lisää parsakaali.
4. Lisää joukkoon punakaali ja paista kunnes kaali pehmenee hiukan. Lisää lehtikaali.
5. Heitä joukkoon viimeiseksi pinaatti, kirsikkatomaatit ja mausteet. Sekoita myös kvinoa joukkoon.
Tarjoile vesimelonin, paahdetun salaattimixin ja oliiviöljyn kanssa.