100630
Psyllium jauhettu 100g
Psyllium valmistetaan ratamokasvin kuoresta. Se on erinomainen kuidun lähde ja sopii monipuoliseen ruokavalioon lisäämään vatsan toimintaa.
Päivittäinen saantisuositus 1-2 tl.
Gluteenittomaan leivontaan 1-2 rkl psylliumia/1l nestettä.
Käyttö hiivataikinoille: 1-2 rkl psylliumia/ 1 l nestettä, turvotetaan 10 minuuttia ennen jauhojen lisäämistä. Jauhojen määrää voi psylliumin kanssa vähentää 10-30% normaalista määrästä.
Nesteettömissä taikinoissa (esim. pikkuleivät) psyllium voidaan lisätä jauhojen joukkoon. Käyttömäärä tällöin 1 tl psylliumia /3 dl jauhoja.
Ainesosat
Psyllium
Saattaa sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.
Ravintoarvot/100g | |
---|---|
Energia | 728 kJ/ 174 kcal |
Rasva, | 0,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0,1 g |
Hiilihydraatti, | 0,0 g |
josta sokereita | 0,0 g |
Ravintokuitu | 85,0 g |
Proteiini | 1,5 g |
Suola | 0,20 g |
Säilytys
Huoneenlämmössä
Tuotteen ainesosat ja ravitsemustiedot voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetuista tiedoista. Tarkasta tiedot pakkauksesta.