100642

Soijarouhe on soijapavuista valmistettua kasviproteiinia. Sitä käytetään jauhelihan tapaan esimerkiksi pataruoissa, kastikkeissa ja pyöryköissä. ja sitä voi käyttää esimerkiksi jugurtin tai myslin seassa.

Tyypillisesti soijarouhetta käytetään liottamalla sitä mausteliemessä ennen paistamista. Se voidaan myös valmistaa laittamalla se kuivana pannulle öljyn ja mausteiden kanssa ja lisäämällä vettä sitä mukaa kun rouhe imee nestettä itseensä. Soijarouheen voi laittaa myös sellaisenaan esimerkiksi keittoihin.

Soijarouhe ei itsessään maistu juuri ollenkaan, joten tuote saadaan mausteilla halutun makuiseksi. Soijakastiketta lisäämällä soijarouheeseen saa lihankaltaisen maun.

Soijarouhetta voidaan käyttää leivonnassa korvaamalla neljännes vehnäjauhoista rouheella.

Tumma soijarouhe on värjätty sokerikulöörillä.

GLUTEENITON
Soijarouhe, tumma 250g

AINESOSAT

Soija, väri: E150d

Saattaa sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.

PAKKAUSKOOT

Soijarouhe, tumma 250g
Soijarouhe, tumma 800g

RAVINTOARVOT / 100 g

Energia 1349 kJ/ 319 kcal
Rasva, 0,6 g
 josta tyydyttynyttä 0,1 g
Hiilihydraatti, 19,9 g
 josta sokereita 11,9 g
Ravintokuitu 2,9 g
Proteiini 54,2 g
Suola 0,13 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä