Perinteinen prinsessakakku

Prinsessakakku
Pohja(tai valmiskakkupohja ø 24 cm)
5 kpl kananmunia
2,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
kostuttamiseen mehua
Vaniljakreemi
2 dl kylmää vettä
1 1/4 dl Salliselta vaniljakreemijauhetta
Täyte
3 dl vaniljakiisseliä
3,5 dl kermaa
1 dl vadelmahilloa
Koristeluun
250 g Salliselta marsipaania
  Salliselta marsipaaniruusuja
  tomusokeria

1. Lämmitä munat ja sokeri vesihauteessa noin 35°C:een lämpöiseksi.
2. Vatkaa munamassa vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää massaan käsin sekoittaen.
4. Annostele vuokaan ja paista 180°C:ssa lämmössä noin 25 min., kunnes kakku on kypsä.
5. Leikkaa kakkupohja 3 osaan.
6. Kostuta ensimmäinen pohja. Levitä sille vadelmahilloa ja laita toinen pohja päälle.
7. Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe keskenään.
8. Yhdistä kermavaahto ja vaniljakreemi. Jätä n. 0,5 dl kermavaahtoa kakun päällystämiseen.
9. Kostuta toinen pohja ja levitä sille vaniljakiisseli-kermavaahtoseosta niin, että saat kakusta kupolin muotoisen. Laita kolmas pohja päälle ja kostuta se.
10. Päällystä koko kakku ohuelti kermavaahdolla.
11. Katso Marsipaanikakun päällystys.
12. Koristele esim. marsipaanikukilla ja lehdillä.
13. Seulo tomusokeria päälle.

Tulosta