Lankakeräkakku

Käsityöihmisen juhliin sopii erinomaisesti lankakeräkakku. Upea kolmiulotteinen luomus hurmaa vieraat takuuvarmasti!

Lankakerä
Tarvikkeet
marsipaania tai sokerimassaa
grillitikku

1. Täytä kakku ja tee siitä puolipallo joko
- leikkaamalla kakkupohja kolmeen osaan ja jättämällä päällimmäinen kerros ohueksi. Täytä kakku niin, että kakun keskelle tulee eniten täytettä. Muotoile vielä käsin pyöreäksi painamalla reunoja alaspäin.
- leikkaamalla täytetyn kakun reunoja pyöreämmiksi veitsellä vuollen ja laittamalla leikatun kakkumassan täytteeksi kakun reunaan ja päälle. Muotoile käsin pyöreäksi.

2. Päällystä kakku voikreemillä.
3. Pyöritä sokerimassasta pitkiä pötköjä ja asettele vieri viereen kakun päälle kerroksittain limittäin ja ristikkäin. 
4. Pyöritä grillitikun ympärille sokerimassaa ja muotoile toinen pää virkkuukoukun pääksi.

 


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet