Hämähäkki-kakku

Hauska hämähäkki-kakku valmistuu helposti tavalliseen pyöreään kakkuun.

Hämähäkki-kakku
Tarvikkeet
mustaa, ruskeaa, valkoista, punaista ja oranssia sokerimassaa tai marsipaania
grillitikkuja
hammastikku tai suippo muotoilutyökalu
tyllia tai ympyrämuotteja
kaulin
veitsi
vettä ja pensseli osien yhteenliimaamiseen

1. Katso ohjeet kakun päällystämiseen sokerimassalla tai marsipaanilla täältä.
2. Leikkaa jalkoihin tulevat grillitikut sopivan kokoisiksi, pyöritä tikun ympärille kaulittua massaa ja kiinnitä hämähäkin jaloiksi. Laita taitoskohtaan oranssia massaa.
3. Käytä erikokoisia tyllia tai ympyrämuotteja hyväksesi ja leikkaa punaisesta, mustasta ja valkoisesta massasta silmät, kiinnitä vedellä ja pensselillä toisiinsa ja liimaa kakkuun.
4. Hampaat ja suun saat muotoilemalla punaisesta ja valkoisesta massasta sopivan kokoiset palat ja liimaamalla ne kakkuun.

VINKKI! Voit käyttää osien kiinnittämisessä vettä ja tai vesi-ksantaanisekoitusta (1/2 dl vettä ja 1/4 tl ksantaania). Levitä siveltimellä kevyesti osan takapuolelle ja paina kiinni kakkuun.


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet