Left over -cookies

Ylijäämän tai kuivuneen sokerimassan tai marsipaanin saat käytettyä näihin jämä-cookieihin.

Left over -cookies
Taikina
250 g sokerimassaa/marsipaania
1 3/4 dl fariinisokeria
175 g voita
1 kananmuna
1,5 tl Salliselta leivinjauhetta
3-4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Salliselta vanilliinisokeria

1. Vaahdota sokerimassa/marsipaani, pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi 3-5 min.
2. Vispaa vaahtoon kananmuna.
3. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
4. Nostele kahden lusikan avulla pellille kekoja ja jätä väliin tilaa, sillä cookiet leviävät uunissa.
5. Paista 200 asteessa 12-15 min.

VINKKEJÄ!

Voit käyttää taikinaan myös sokerimassaa ja marsipaania sekaisin.
Pienet kuivuneet palat eivät haittaa taikinan seassa!
Kokonaan kovettuneen massan voit koittaa elvyttää:
- mikrossa lämmittämällä massaa astiassa muutamia sekunteja kerrallaan
- laittamalla lämmintä vettä astiassa samaan pussiin massan kanssa
- tipalla rapsi/rypsiöljyä

Tulosta