Kvinoa-soijarouhepaprikat

Nämä herkulliset paprikat täyttyvät soijarouheella ja kvinoalla ja maistuvat niin kasvis- kuin lihansyöjillekkin.

Kvinoa-soijarouhepaprikat
Ainesosat 
3 kpl paprikaa
1 dl Salliselta tumma soijarouhetta
1 dl Salliselta kvinoaa
 1 rkl Salliselta paahdettu sipulirouhetta
 1/2 tl Salliselta chilirouhetta
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
2 dl juustoraastetta
 1 rkl Salliselta BBQ-maustetta

1. Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä.
2. Halkaise paprikat ja poista siemenkota.
3. Lisää kattilaan vesi, kvinoa, soijarouhe, paahdettu sipuli, chilirouhe sekä suola ja keitä n.15 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla.
4. Sekoita joukkoon BBQ, oliiviöljy ja puolet juustoraasteesta. Sekoita tasaiseksi.
5. Suolaa kevyesti paprika sisältä ja täytä paprika kvinoa-soijarouhe seoksella. Laita loput juustosta pinnalle ja paista uunissa 200°C n.30-40 min uunin tehosta riippuen.
6. Koristele tuoreilla yrteillä ja tarjoile esim. salaatin kanssa.

Tulosta