Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku eli Dutch baby yhdistää suolaisen vuohenjuuston ja makean karamellisoidun kurpitsan!

Hollantilainen pannukakku
Pannukakku n. 18-20 cm valurautapannussa
2 1/2 dl maitoa
3 kananmunaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1/4 tl Salliselta kanelia
1/4 tl Salliselta kardemummaa
2 rkl sulaa voita
Karamellisoitu kurpitsa
1/2  pieni hokkaido-, myski- tai spagettikurpitsa
2 dl fariinisokeria
1/2 sitruunan mehu
1 rkl raastettua sitruunan kuorta
2 rkl voita
Paistettu vuohenjuusto
1 pkt vuohenjuustoa
  voita
Lisäksi
  Salliselta pekaanipähkinöitä

1. Tee pannukakkutaikina ja anna tekeytyä n. 20 min.
2. Paloittele kurpitsa ja paista voissa pannulla n. 5 min., ja lisää sokeri, sitruunan mehu ja kuori. Keitä kunnes kurpitsa on kypsä.
3. Lämmitä valurautapannu uunissa kuumaksi ja lisää siihen voita. Kun voi vaahtoaa, laita 2 - 3 cm taikinaa ja paista 200 asteisessa uunissa sopivan ruskeaksi, n. 20 min.
4. Paista kylmät vuohenjuustokiekot voissa, n. 1 min /puoli.
5. Koristele pannukakku paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustokiekoilla, sitruunankuoriraasteella, rouhitulla pekaanipähkinällä ja kurpitsaraasteella. Valuta lopuksi päälle kurpitsan sokerilientä.
6. Leikkaa neljään osaan ja tarjoile lämpimänä!


Tulosta  

kokeile myös näitä reseptejä

Liittyvät tuotteet