Pohja | |
---|---|
1 dl | Salliselta mantelijauhetta |
6 dl | juustoraastetta |
2 | kananmunaa |
1/2 dl | Salliselta riisijauhoa |
1/2 dl | Salliselta hampunsiementä |
1 tl | Salliselta psylliumia |
1/2 tl | suolaa |
1 tl | Salliselta leivinjauhetta |
Täyte | |
4 dl | kantarelleja tai muita sieniä |
2 rkl | Salliselta paahdettua sipulirouhetta |
1/2 rkl | Salliselta valkosipulirouhetta |
1/2 dl | lämmintä vettä |
1 tl | suolaa |
1 rkl | Salliselta riistamaustetta |
Salliselta tellicherry mustapippuria | |
Salliselta timjamia | |
2 | kananmunaa |
2 dl | kermaa |
200 g/2 dl | (kantarelli)tuorejuustoa |
1.Mittaa kulhoon kaikki pohjan aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele leivinpaperoituun vuokaan.
2. Laita sipulirouheet likoamaan veteen.
3. Laita pannulle reilu nokare voita, lisää sienet ja sipulit. Paista sieniä kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
4. Lisää mausteet.
5. Sekoita keskenään kananmunat, kerma, maito ja tuorejuusto.
6. Kaada sienitäyte piiraspohjan päälle ja lopuksi muna-kermaseos.
7. Paista piirasta 175 asteessa n.35-40 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, peitä vuoka foliolla.